Αναζήτηση
Ζαχαροπλαστεία ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΙΔΗΣ
Ελληνικά
Μενού Close

Covid-19

Αγαπητοί φίλοι των ΖΑΧΑΡΟΠΛΑΣΤΕΙΩΝ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΙΔΗΣ,

Θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι έχουμε λάβει όλα τα απαραίτητα μέτρα τα οποία αφορούν στη νόσο COVID-19.

Συγκεκριμένα, σε όλους τους χώρους των παρασκευαστηρίων, πωλητηρίων αλλά και των γραφείων της εταιρείας μας, έχουν ληφθεί τα παρακάτω μέτρα, για την ορθή τήρηση των κανόνων υγιεινής και ασφάλειας:

  • Όλοι οι εργαζόμενοι χρησιμοποιούν μάσκα και γάντια μιας χρήσης που αλλάζουν τακτικά.
  • Συχνό και καλό πλύσιμο των χεριών με υγρό σαπούνι και νερό, για τουλάχιστον 20’’.
  • Επισταμένο τρίψιμο των χεριών με αντισηπτικό αλκοολούχο διάλυμα. Αντισηπτικά διαλύματα υπάρχουν διαθέσιμα τόσο στους χώρους των παρασκευαστηρίων όσο και των πωλητηρίων των καταστημάτων, προσβάσιμα σε όλους τους πελάτες.
  • Συστηματικός και επαρκής αερισμός όλων των χώρων.
  • Τακτικός και συχνός καθαρισμός και απολύμανση όλων των επιφανειών, με χρήση εγκεκριμένων σκευασμάτων.
  • Όλες οι εργασίες καθαρισμού γίνονται με χρήση γαντιών και στολή εργασίας και τα γάντια, μετά τη χρήση τους, απορρίπτονται.
  • Αποφυγή στενής επαφής και τήρηση αποστάσεων ασφαλείας. Σε περίπτωση, παρουσίας ατόμου με εμφάνιση συμπτώματα λοίμωξης αναπνευστικού, γίνεται άμεση ενημέρωση του υπευθύνου και τήρηση οδηγιών του ΕΟΔΥ

Επίσης, θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε για τα παρακάτω σημεία, όπως αυτά διαμορφώνονται σύμφωνα με τον Παγκόσμιο Οργανισμό Υγείας (WHO):

“Η νόσος COVID-19 είναι μια νόσος του αναπνευστικού συστήματος και η κύρια οδός μετάδοσης είναι με την επαφή από άτομο σε άτομο και με την άμεση επαφή με τα σταγονίδια που δημιουργούνται στην περίπτωση που ένα μολυσμένο άτομο βήχει ή φτερνίζεται. Έως σήμερα δεν υπάρχουν στοιχεία για τη μετάδοση ιών που προκαλούν ασθένειες του αναπνευστικού συστήματος μέσω των τροφίμων ή μέσω της συσκευασίας τροφίμων. Οι κορωνοϊοί δεν μπορούν να πολλαπλασιαστούν στα τρόφιμα. Χρειάζονται ως ξενιστή ένα ζώο ή άνθρωπο για να πολλαπλασιαστούν. Mε βάση τα τρέχοντα δεδομένα, ο ιός COVID-19 μεταδίδεται κατά τη διάρκεια στενής επαφής μέσω των αναπνευστικών σταγονιδίων (που σχηματίζονται με το βήχα ή το φτέρνισμα) και από μολυσμένα αντικείμενα”.

Γλυκές εκδηλώσεις

Για τις σημαντικές στιγμές της ζωής σας

Δώστε σε κάθε σας ξεχωριστή στιγμή την ποιότητα που της αξίζει! Τα Ζαχαροπλαστεία ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΙΔΗΣ
έρχονται να πλαισιώσουν κάθε είδους εκδήλωση, παρέχοντας μια εμπειρία μοναδικής εξυπηρέτησης, σε
συνδυασμό με την αξεπέραστη γεύση και ποιότητα των γλυκών μας!

ΓΑΜΟΣ

Κλέψτε τις εντυπώσεις με μια ιδιαίτερη τούρτα γάμου για τη μοναδική σας αυτή ημέρα!
Διαλέξτε την υπηρεσία που σας ταιριάζει και κάντε τώρα την κράτησή σας!
Οι υπηρεσίες μας (catering, αντίκα) και το έμπειρο προσωπικό μας, υπόσχονται να παρέχουν στους προσκεκλημένους σας μια εμπειρία που συνδυάζει την απόλυτη επαγγελματική εξυπηρέτηση και τις μοναδικές γεύσεις των Ζαχαροπλαστείων ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΙΔΗΣ.

ΒΑΠΤΙΣΗ

Χαρίστε μια ξεχωριστή ανάμνηση στον μικρό σας πρωταγωνιστή! Παγωτοποδήλατο, αντίκα, candy bar και η Παιδική μας γωνιά, έρχονται να δώσουν στις σημαντικές σας στιγμές, μια νότα φινέτσας και γεύσης και να ενθουσιάσουν μικρούς και μεγάλους!

ΓΕΝΕΘΛΙΑ

Γιορτάστε τα γενέθλιά σας κι εντυπωσιάστε τους καλεσμένους σας, με μια τούρτα ειδικά φτιαγμένη για εσάς, που θα αποτυπώνει την κάθε σας γλυκιά επιθυμία!

ΕΤΑΙΡΙΚΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗ

Προσφέρετε στους προσκεκλημένους σας τον πιο δυνατό συνδυασμό γεύσης κι επαγγελματικής εξυπηρέτησης. Κάντε τώρα την κράτησή σας για μια από τις υπηρεσίες των Ζαχαροπλαστείων ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΙΔΗΣ!